Nieuwe Projecten

De afgelopen weken hebben we met veel passie en plezier gewerkt aan twee projecten. Eén is een documentaire van Jaap en Bas Pronk, genaamd Wij zijn broers. Deze gave documentaire gaat over de reis van Jaap en Bas door een groot deel van Afrika, waar ze Afrikaanse oplossingen voor hun Westerse problemen zoeken, een zoektocht naar geluk. We hebben de muziek en het sound design mogen maken voor deze documentaire. Voor de muziek hebben we gekozen voor een mix van Afrikaanse en Westerse muziek om de overeenkomsten en tegenstrijdigheden tussen deze culturen ook in de muziek proberen te vangen. De première van deze documentaire was op 3 oktober in het Louis Hartlooper Complex te Utrecht. De zaal was helemaal vol en de reacties waren zeer positief. Jaap en Bas, gefeliciteerd met dit succes!

 

Het tweede project is de satirische webserie Bed Bad Brood van Kurt Platvoet en Jan Verdijk, die in samenwerking met VPRO Dorst geproduceerd wordt. In deze serie wordt er met een satirische blik gekeken naar het Nederlandse vluchtelingenbeleid. In samenwerking met mondharmonicaspeler Armand van Wijck hebben we de muziek mogen maken. De pilot is net af en krijgt hopelijk het vervolg dat deze serie verdient.