Noord/Zuidlijn en MaatschapWij

In de afgelopen twee weken hebben we in opdracht van Waterfilm Producties en Film Zuid aan twee mooie projecten mogen werken.

 

Voor Waterfilm Producties hebben we muziek mogen maken onder de spoken word van Diggy Dex. Dit project gaat over het inspiratie- en actieportaal WijSamenVoorElkaar, van MaatschapWij, dat maatschappelijke initiatieven van particulieren en organisaties zichtbaar maakt en versterkt. Zie hier het eindresultaat! En luister hier naar wat Maurice de Hond heeft te vertellen op Radio EenVandaag over deze beweging.

 

Voor FilmZuid hebben we muziek en sound design mogen maken voor de promotie film van de Open Dag van de Noord/Zuidlijn. Deze promotie film moet mensen uitnodigen en prikkelen om naar deze Open Dag te gaan. Klik hier om het eindresultaat te zien en om meer te weten te komen over ons werkproces. En meld je hier aan voor dit avontuur onder de grond!