Promo Noord/Zuidlijn

Voor de promotie van de Noord/Zuidlijn maakten we de muziek en sound design van deze gave films, die geschoten zijn door Film Zuid.

 

Film 1: in deze film, met als thema ondersteboven, hebben we ervoor gekozen om de tegenstelling tussen boven en onder de grond extra kracht bij te zetten in zowel de muziek als in de sound design. Boven de grond klinkt alles realistisch in de sound design en vrij minimaal in de muziek, maar als we onder de grond komen ontstaat er een spannend klankveld van muziek en geluid. Het maakt nieuwsgierig wat er allemaal afspeelt onder de grond, en nodigt mensen uit om zich in te schrijven voor de Open Dag om een kijkje te nemen onder de grond.

 

Film 2: deze film is de promo voor het nieuwe kunstwerk onder station Rokin, waar bepaalde voorwerpen vereeuwigd worden onder de grond. In deze film zie je de alledaagse dingen die in mozaïk versteend zijn aan de muur van dit metrostation.

 

Film 3: het is bijna zover, de Noord/Zuidlijn gaat bijna open! En om mensen er kennis mee te laten maken is er een open dag. Deze film promoot deze open dag met geweldige beelden, onder andere geschoten met een drone, vanuit de Noord/Zuidlijn.

 

Film 4: voor de opening van de Noord/Zuidlijn maakte FilmZuid deze film met een feestelijk einde!

 

 

Datum

19 mei 2016

Categorie

Reclame