TypeTopia

Voor deze TV reclamecampagne uit 2017 voor TopiaTrainer heeft The Outpost de gave animatie gemaakt. Vanwege de speelse science fiction beelden hebben we gekozen voor een stoere soundtrack die doet denken aan de spionage films van vroeger. Aangezien deze campagne gericht is op kinderen hebben we voor deze speelse muziek gekozen, met veel avontuurlijke accenten. De sound design is gemaakt door Wouter Messelink.

 

schermafbeelding-2017-01-10-om-15-10-32

 

 

De animatie voor deze TV reclame uit 2015 is ook gemaakt door The Outpost. Voor de promo van deze online typecursus hebben we gekozen voor een avontuurlijk thema. De animatie laat zien dat kinderen een echte belevenis tegemoet zien als ze deelnemen aan deze cursus. Dat hebben we geprobeerd in de muziek te vangen door een grootse, orkestrale soundtrack te maken. Er zitten een paar knipogen naar de muziek van John Williams, vanwege het avontuurlijke karakter van de beelden.

 

 

De reclame is op televisie geweest, onder andere op de publieke omroep en op de Disney channel. De mixage en sound design is verzorgd door Wouter Messelink.

Datum

4 november 2015

Categorie

TV Reclame