Diensten

Authentieke muziek voor merk en product

Muziek

 

Wij componeren ‘custom made’ muziek voor uw project, in samenwerking met u of uw opdrachtgever. We luisteren goed naar uw wensen en geven daar met de kennis en specialisaties die wij in huis hebben onze draai aan. Het geluid en de muziek wordt opgenomen in onze muziekstudio in Utrecht. Dit betekent dat wij altijd gebruik kunnen maken van echte instrumenten. Als componisten en tegelijk musici met allen onze eigen expertise hebben wij een groot assortiment aan instrumenten en technieken in huis. Waar nodig maken wij voor opdrachten gebruik van ons netwerk van professionele muzikanten die de overige instrumenten en technieken voor hun rekening kunnen nemen.

 

Sound Design

 

Naast het componeren en produceren van muziek bieden wij ook sound design. Dit betekent dat we de gehele geluidstrack kunnen verzorgen. Dit is een groot voordeel omdat u dan alles op elkaar kunt laten afstemmen bij één partij en wij daarmee de voor u perfecte eind-mix kunnen afleveren.

 

Voice Over

 

Bij een geluidstrack of opname is een voice-over vaak een extra wens. Voor voice-overs bieden wij u ons netwerk van Nederlands- en Engelstalige stemacteurs en de mogelijkheid om op te nemen in onze professionele studio.

Op zoek naar authentieke muziek?