Filosofie

Beeld en geluid:
een totaalbeleving

Wanneer muziek en beeld perfect op elkaar aansluiten, versterken ze elkaar. Er ontstaat iets moois, iets wat het gehele product boven zichzelf uit laat stijgen. Dit is wat ons betreft alleen mogelijk met op maat gemaakte muziek; muziek dat perfect aansluit op de timing van het beeld, muziek dat perfect het gevoel overbrengt wat nodig is door de juiste noten, het juiste timbre, de juiste productie en het juiste spel samen te brengen en vast te leggen.

Authentieke muziek

Bij de keuze voor muziek wordt er te vaak voor de makkelijke of goedkope oplossing gekozen. Dit zorgt ervoor dat het project niet de muziek krijgt die het verdient, niet alle mogelijkheden worden benut om de potentie die het project heeft te bereiken. Gelet op de kracht die muziek heeft bij het versterken of creƫren van emotie is het een zeer belangrijk gedeelte van de media, iets wat niet onderschat moet worden. Met input van de opdrachtgever, onze expertise, specialismen en netwerk kunnen we elk project naar een hoger niveau tillen.

In elke muziekstijl proberen we een menselijk element toe te voegen. Het gebruik van menselijke performance doet iets met muziek wat moeilijk te beschrijven is. Het gaat leven, ademen, het werkt. We gebruiken musici die een akoestisch instrument bespelen, of musici die met moderne technologie muziek kunnen laten ademen.